keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Liikuntaa täynnä koko päivä

Tänään oli melkoisen liikunnan täytteinen päivä. Normaalistihan sitä tulee vaan suoritettua mitä päivälle on suunnitellut ja sitten livahdan aina mahd nopeasti sohvalle rötväämään. Tänäänkin lopulta tänne sohvalle pääsin mutta kolmeen eri kertaan piti ennen tätä itseä liikutella.
Homma lähti liikkeelle kun aamulla suuntasin salille tekemään ekaa settiä.
Fillaria ja soutua. Lämmittely prässi 120kg ja sitten 2x5 1jalan prässit samalla painolla. Takakyykkyä 2x4 60kg 1x4 80kg. Pohkeet 3x15. Yhden jalan loikkia boksille ja rotkohyppyjä boksilta. Lisäpainoleuat 2x3 molemmat 15kilon lisäpainolla. Lantionnostoja 1x15 20kg.

Treenin jälkeen tankkasin hiukan protskua sekä vaihdoin treeni vaatteet toisiin ja lähdin kouluun syömään. Koulussa heti ruuan jälkeen olikin vuorossa vähän saliharjoittelu juttujen opiskelua ja sitten vähän itsekkin testailtiin erinäisiä asioita.
Tarkoitus oli tehdä jollakin liikkeellä vitosen maksimi. Koulun sali on onneton huone joten painoja siellä ei ole oikein mihinkään muuhun kuin penkkiin jossa itse voisin vitosen maksimin tehdä joten penkkiä tehtiin. Ajattelin että vajaa 70kiloa olisi lähellä sitä millä juuri vitosen jaksaisin tehdä, mutta koska painoja oli niin että oli mahdollisuus tehdä 60kilolla tai sitten 70kilolla joten pakko oli tasan seitsemään kymppiin nostaa.
Vitosta en seitsemälläkympillä saanut vaan jäi kolmoseksi mutta kuitenkin tuon perusteella pystyttiin laskemaan teoreettiseksi ykkös maksimiksi 77kiloa. Perusvoima harjoittelu siis näiden perusteella pitäisi tehdä noin 50kilolla millä olenkin sarjoja tehnyt.
Jaloille ei ollut mitään missä tuota vitosen maksimia olisi voinut tehdä mutta vetäisin kuitenkin prässissä pienen sarjan sen laitteen maksimilla eli 140kilolla. Vitosen maksimi jäi aika kauas koska tein sitten lopulta 30toistoa tuolla 140kilolla. Siitä ei teoreettista maksimia pystynyt laskemaan mutta sen verran tiedän että se maksimi alkaa prässissä kolmosella ja se on kolme numeroinen luku.

Himaan koulusta päästyä ruokaa lisää namaan ja viimeinen erä tv:stä suomen lätkäpeliä. Heti pelin loputtua vaatteet vaihtoon ja hakemaan broidia jäälle pelailemaan. Tunti jäällä erinäistä luistelua ja höntsäilyä jonka jälkeen päivän liikunnat olivatkin sitten tehtynä.

Huomenna pitäisi käydä altaassa koulujuttujen takia joten toivottavasti siinä saisi vähän palauteltua omia jalkojakin samalla. Itse treeninä on huomenna lenkki jonka vetäisen samalla reitillä millä olen nyt viimeisimmät juoksut juossut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...