sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Koko viikko

Tää viikko on ollut hiukan erilainen treenien perusteella. Erinäistä ohjelmaa on viikkoon mahtunut joiden takia treenejä on hiukan pitänyt soveltaa. Viikon pelikin oli jo perjantaina viikonlopun sijaan joten sekin vaikutti melko paljon.
Viikko alkoi maanantai iltana tehdyllä kotikuntopiirillä. En päässyt ennen iltavuoroa salille ja illalla oli jotenkin sellainen tunne että teen mielummin jotain himassa kuin salilla. Himasta löytyy kuitenkin 24 ja 10kilon kahvakuulat eli treeniä saa kyllä himassakin tehtyä jos viitsii.
Tiistaina olikin sitten joukkueentreenit eli puolitoista tuntia jalkapallon potkimista. Ihan hyvät treenit siis tiistainakin joskin treenit olivat hiukan kevyet ennemmin kuin raskaat. Jostain syystä jalat olivat raskaat niin maanantaina kuin myös tiistaina vaikka sunnuntain palauttelin levolla.

Keskiviikkona sitten viikon eka ja ainut salilla tehty treeni eli painonostoa oli silloin ohjelmassa.
Liikkeinä penkki, bulgaarikyykyt, pistoolikyykyt, takakyykky, rinnalleveto, maastaveto, leuanvedot ja loppuverryttelynä fillarointia isolla vastuksella. Hyvä treeni joskin hetki siinä meni että jalat aukesivat tähänkään treeniin.

Torstain peliin valmistavan treenin tein poikkeuksellisesti jäällä. Vähän luistelua ja laukomista sekä sitten ihan loppuun teräviä kaukalon pituuden mittaisia spurtteja. Broidin painostuksesta on tullut käytyä tänä talvena erikoisen paljon jäällä ja on ollut kyllä hauska huomata miten vanhat luistelu taidot on palautuneet taas muistiin ja jotenkin jopa vähän taidot on myös parantuneet.
Jääkiekossa nuorena poikana oli kuitenkin sama kuin jalkapallossa eli tekniset taidot eivät olleet ikinä se ehdoton vahvuus vaan ennemminkin liike ja henkiset ominaisuudet. Sieltä on siis onneksi sen verran hyvä luistelu taito jäänyt että on oikeasti mukavaa käydä jäällä nykyäänkin.

Perjantaina sitten tosiaan peli jossa vastaan asettui vieraita Viron maalta. Pelasin melko totuttuunkin tapaan jo täydet 90minuuttia ja peli meni ihan ok. Ainut suurempi miinus oli että sain vasemman nilkan venäytettyä kun blokkasin vastustajan laukauksen. Jalat olivat jo alkuviikosta peliin auenneet mutta hankala alkamisaika ja vielä pelin alun viivästyminen sai aikaan pienen energia puutoksen joka vähän näkyi pelissä siinä ettei ihan hirveästi tullut ylimääräisiä sinkoiltua sekä pelin jälkeisenä äkäisyytenä.

Lauantaina hoidin palautumisen ehkäpä parhaalla mahdollisella tavalla kun lilluin uima-altaassa ja suoritin siellä palauttelevaa jumppailua. Matkaa en uinut koska olen surkea uia joten tuollaisen matkan uintia ei kyllä jaksa hapottavilla jaloille tehdä. Mielummin ui lyhyitä pätkiä terapia altaassa ja potkuttaa sekä jumppaa siellä. :D

Tänään piti olla alunperin ohjelmassa paikalliselle tekonurmelle menoa jossa sitten olisin hiukan palloa potkinut ja sitten rentoja vajaan 100m vetoja juossut. Broidi kuitenkin taas houkutteli sen verran jäille että päätin että olkoon sunnuntain treeni sitten taas jäällä. Vähän kevyempi treeni siitä nyt tuli kuin tekonurmella olisi tullut mutta en usko että tuo oli kovinkaan vakavaa koska viime viikon jalat ovat olleet melko jumissa.
Erinäisten höntsäilyjän jälkeen luistelin 4x3 kaukalonkierrosta rennon kovaa jolla sai vähän tunnetta reisiin ja pakaroihin kun koko ajan vielä mahdollisimman matalalla asennolla jaksoi luistella.

Ensi viikko alkaa pitkällä työvuorolla ja sen jälkeisellä salitreenillä. Uusi lätkämailakin pitäisi käydä ostamassa koska vanha jäi tänään tekojään roskikseen kun räjähti säpäleiksi (niin kuin instagram kertoi) tämän päivän höntsäilyssä.. Ensi viikolla pitää treenejä taas vähän erilailla miettiä ja suunnitella kun on sekä koulua että töitä ohjelmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...