maanantai 3. helmikuuta 2014

Flu

Tätä flunssaa olen nyt odotellut jo pari päivää. Keskiviikon sali oli voimaton ja torstaina olikin jo vähän flunssaa. Pidin vapaa päivän treeneistä jotta perjantain ja lauantain futikset sai varmasti tehtyä niinkuin sitten sainkin mutta sunnuntaina se flunssa sitten iski kunnolla päälle.
Töissä on silti oltu ja tullaan toivottavasti olemaan ja treeneihin koitan päästä kiinni keskiviikkona.
Lauantain peli meni itseltä erittäin hyvin ja oli todella hauska pelata kun vastassa oli laadukas joukkue. Oma joukkueemme on vielä vähän repaleinen lukuisten poissaolojen takia mutta hyvä peli saatiin pelattua. Pelin loppupuolella ajattelin että säntäilen omat jalat oikein kunnolla hapoille minkä sitten teinkin jotta treenipelistä saisin silläkin tavalla kaiken irti. Harmikseni vaan huomasin että peliä oli reilu 10minuuttia jäljellä kun säntäilyt olin tehnyt. Siinä sitten vedettiinkin vähän pidempi aika täysin loppuun juostuilla jaloilla kuin oli tarkoitus.
Peliä ennen vetäisin kevyet 1500mg särkylääkettä naamaan jotta kipeä varvas ei vaivaisi pelaamista. No ei vaivannut ja nyt onneksi varvas on jo siinä kunnossa että ei tarvitse ottaa yhtään milligrammaa seuraavalla kerralla.

Pelin jälkeen piti lähteä vielä tampereelle katsomaan Winterwarin viimeisiä lajeja mutta koska aikataulu varmistui vasta tosi myöhään, niin liputhan olivat jo loppuunmyyty. Harmi, olisi ollut todella mielenkiintoista päästä paikanpäälle. Nyt vakoilen kaikki kirjoitukset, somet sekä tietysti koosteen kisoista kun en kerran paikanpäälle päässyt.

Nyt siis vietän tämän päivän ja huomisen mahdollisimman rauhassa kotona töiden teon ohella jotta flunssa sen verran hellittäisi että keskiviikkona pääsisin sitä salille hatistelemään ja sitä kautta taas kiinni normaaliin treenirytmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...