torstai 2. tammikuuta 2014

Tässä meinasi lukea Slow start

No eipä kuitenkaan lue. Meinasin jo taipua ajatukseen että en treenaa tänään vaan kirjoittelen ainoastaan uutta ohjelmaa itselle, kaverille ja täyttelen kalenteria kuntoon. Tämä ajatus siksi että viikonlopulle tuli vähän menoa joka vähän vaikeuttaa treeniä, joten jos kerran tälläinen repaleinen alku tulee niin onko tämän päivän treenillä väliä?
No tottakai on.. Puhuinkin itseni sitten yli ja päätin että kun töistä ja asioilta kotiudun niin lähden heti välipalan jälkeen salille, oli kello mitä vain. Eihän se edes ollut sitten loppupeleissä paljoa joten ihan hyvin pystyi vielä välipalan voimin salille lähteä.

Sinne se 2014 rupeaa hahmottumaan. Kalenteriin menee nyt myös treenit
Tein sitten ihan perus yläkropan treenin ilman mitään ihmeellisyyksiä. Vanhan ohjelman mukaisesti koska uutta en ollut vielä ollut itselle kirjoitellut.
Käsipainoilla siis olkapäät, hauikset, ojentajat ja rinnat, penkkiä. kulmasoutua, etutaljaa, työntöjä, dipppejä, punneruksia korokkeilla ja leukoja.
Tein ohjelman aika nopealla tahdilla sen suuremitta lepäilemättä ja ohjelmaan menikin vain n. 45minuuttia aikaa. Ihan sopiva treeni aloitukseksi loman jälkeen ja tästä onkin hyvä siirtyä sitten kohti huomista futistreeniä joka on ensimäinen kunnon futistreeni todella moneen kuukauteen. Palloon en välttämättä tee hirveää vaikutusta mutta hauskaa tulee varmasti olemaan, koska niin pitkä tauko on takana.

Nyt siis huomenna pitäisi kirjoittaa yksi saliohjelma valmiiksi ja sitten viikonlopun aikana vielä omakin. Viikonloppu menee Turussa jossa olen vierailulla ja tämän takia voi jäädä treenit huikan väliin, mutta maanantaina alkaa sitten jo normaalin tahdin hakeminen ja siihen totuttelu.

2 kommenttia:

 1. Oletko pitänyt yllä tuntumaa palloon millään tavalla tauon aikana? Jatkatko samassa joukkueessa talvitreenejä kuin missä pelasit viime kauden?

  Olipas muuten hyvännäköisiä leukoja tossa videossa, täydellä liikeradalla rauhallisesti ilman nykimistä ja repimistä. Todella puhtaita toistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuman pitämiseksi ei varmaan lasketa 3 pallottelu kertaa. Siinä siis kaikki. Vaikka pallo nyt vähän karkaileekin niin onneksi on 5kk aikaa kauden alkuun. ;)
   Ja samassa joukkueessa jatketaan..

   Kiitos. Olen leuoissa varsinkin ajatellut että jos pitää rimpuilla niin sitä toistoa on turha tehdä.
   Lähiaikoina tulee kirjoitus leukojen treenaamisesta ja aloittamisesta.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...