tiistai 14. tammikuuta 2014

Hukkumisenopettelua

Voi voi voi.. Taas tulee uutta kompastuskiveä eteen koulurintamalla. Heti näin toisen lukuvuoden ekana päivänä selvisi että edessä joskus keväällä tulee olemaan uinti ja pelastus koe jotta saa luvat vedessä tehtävään terapiaan.
Mähän en ole todellakaan mikään vesipeto vaan ihan jotain päinvastaista. Vesi vaan ei ole mun elementti. Unohdan hengittää ja kroppa on kaikkea muuta kuin rento kun vedessä pitäisi taiteilla. Luulen että jokunen uinti kerta pitää nyt sitten ottaa että tuon testin tulisi sitten pääsemään läpi.
Nytkin vähän altaassa koulujuttuja tehdessä oma oleminen on lähinnä pään täyttämistä vedellä ja kontrolloidun hukkumisen suorittamista.

No se siitä, toistaiseksi. Viikonlopun palauttelut hoidin tällä kertaa tyylillä venyttelyä + luistelua. Venyttelyt olisivat voineet olla vähän pidemmätkin, mutta olen huomannut että jos vain venyttelen niin huomaan että koko kroppa on menty läpi about 15minuutissa. Mainittakoon vielä että en ole mikään passiivisten venytysten ystävä.. Siksi rulla on hyvä työkalu koska huolto hetkestä tulee pidempi kun sen yhdistää venytyksiin.

Eilen oli vuorossa viikon eka salitreeni. Koko kropan treeni jonka vetäisin ihan hatusta. Yläkroppaa ja käsiä kässäreillä, penkkiä, takakyykkyä, prässiä, reidetlaitteissa, etutalja, dippi, bulgaarikyykyt, jalanostot ja leuat niin myötä kuin vastaotteella.
Hiukan ehkä keskikroppa jäi treenissä paitsioon ja tämä virhe pitää korjata ensiviikon treenissä. Ehkä jopa kirjoitan sitä ennen treenin paperille ylös niin ei mikään osa-alue unohdu.

Tänään olisi sitten joukkueentreenien vuoro, mutta saa nähdä mitä niistä tulee kun pakkasta näyttäisi olevan -14 ja treenithän on luonnollisesti ulkona. Toivottavasti kuitenkin pidetään sillä muuten joudun keksimään taas jotain ekstempporee treeniä tälle päivälle.
On myös mahdollista että korvaan huomisen lenkin sisällä tehtävällä treenillä jos pakkaset on tämän kaltaiset. Jaa minkälaisella treenillä? No täällä jo kerrotun yhdistelmän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...