torstai 23. tammikuuta 2014

Voimetreenin väsyttämä lenkkeilijä

Eilen oli tavanomaisesti, tai onko se nyt vielä tapa jos muutaman viikon on ollut, mutta kuitenkin siis voimatreeniä salilla. Isoja liikkeitä kuten kyykkyä, riveä, mavea ja leuanvetoa lisäpainoilla. Siihen lisäksi vielä vähän pohkeita eristetysti sekä kahvakuula heilautuksia sekä työntöjä.
Ajattelin että vien vähän kyykyä uusille lukemille ja nykäisin kolmenumeroisia painoja tankoon. Ensin lämpät neljälläkympillä jonka jälkeen tuettuja pistoolikyykkyjä. Sitten jo 2x4 seitsemällä kympillä jonka jälkeen latasin tasan sata tankoon ja 1x2 sillä. Siitä vielä alaspäin takaisin seitsemään kymppiin jolla 1x4.
Hyvää ryystöä ja satasessa tuntui jo siltä että töitä tehdään. Ekan toiston jälkeen sisäinen luovuttaja kysyi että jaksaako tehdä toista? En kuunnellut ja toinen tuli ihan samallalailla kuin ykkönenkin. Jatkossakin siis keskiviikkoisin kolmenumeroisia kyykyssä. Rinnallevedot suoritin taaskin kera etukyykyn.

Ensin lämpöhousut ja compressio sukat..
Hiukan jo eilen iltavuoron jälkeen kutitteli jaloissa ja tänään samat tuntemukset on jatkunut. Vähän siis meinaa sali tehdä temppujaan reisissä. Lenkkipäivä kuitenkin tänään ja tuollaiset tuntemuksethan ei haittaa juoksemista sitten ollenkaan.
Samalle lenkille tuli suunistettua kuin parina viime torstainakin ja nyt kun mittarikin oli mukana niin tarkaksi matkaksi asettui tasan 7kilometriä. Aika tarkkaa työskentelyä vaikka en tuohon mitenkään edes tähdännyt.
Juoksu kulki ihan ok, mutta jalat olivat kyllä väsyneet. Tasaisella rullaus oli ihan hyvää ja suht rentoa mutta pienikin ylämäki sai kyllä puhdin loppumaan askeleesta. Ei löytynyt potkua millä työntää eteenpäin. Hyvä lenkki kuitenkin kaikenkaikkiaan.
Sitten polven yli ulottuvat kerraston housut ja leikatut futissukat...
En jaksanut ottaa soitintakaan mukaan lenkille, koska ajattelin että siitä loppuisi akku kesken. Hyvin outoa multa koska otan yleensä musiikkia vaikka se kestäisi vaan 5minuuttia. Aluksi oli kyllä jopa vähän outoa koska niin vähän tulee lenkkeiltyä ilman musiikkia mutta aika nopeasti pääsi silti tunnelmaa. Tällä kertaa kuu ei valaissut reittiä joten keskellä korpea oli melko pimeää. Juuri hahmotti missä tie ja ura menee pahimmillaan. Hauskempaa kuitenkin kuin talojen välissä puikkelehtiminen.
Lopuksi vielä juoksuhousut ja Adiokset..
Tasan 7kilometriä siis taivalsin ja aikaa kuluin 41min 5sec. Keskisyke 47 :D eli vähän on taas tainnut olla ongelmia sykevyön kanssa. Keskinopeus oli 10.22km/h eli 5.52 min/km. Viikko sitten se oli 11.27km/h - 5.10min/km eli jonkin verran on tuota potkua tänään tosiaan puuttunut kun lenkki ja olosuhteet olivat kuitenkin melkein tismalleen samat.

Ennen lenkkiä..
..ja 7kilometriä myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Keskisyke 47?? :D Hieman taitaa luku heittää. Tosin ite oon huomannu, että pimeessä tulee jostain syystä käveltyä hitaammin, mutta ei sentään noin alhaisella sykkeellä. Kerran lankkua tehdessäni sykemittari ilmoitti sykkeeksi yli 200! Ei tainnu ihan pitää paikkansa...

  P.S. Heitin sulle haasteen blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taitaa olla sykevyön päässä vähän patterit lopussa tai jotain. :D
   Ei tuo 200 syke lankuttaessakaan kovin normaalilta kyllä tosiaan kuulosta. :)

   Kiitos haasteesta.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...