sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Koko kauden aloittanut viikko

Jalkapallokausi taisi jollain tapaa alkaa lauantaina kun oli ensimäisen harjoituspelin vuoro. Onhan tässä koko kuukausi jo treeneissä pyöritty mutta tietyllä tapaa kausi alkoi vasta eilen. Ihan virallisesti se alkaa vasta noin kuukauden päästä kun on eka merkityksellinen peli ja todenteollo vasta toukokuussa kun sarja alkaa, mutta tietyllä tapaa se alkoi mielestäni siis eilen.

Pakkaset sekoittivat hiukan loppuviikkoa sillä perjantain treenit peruuntuivat niiden takia. En edes korvannut sitä treeniä mitenkään vaan annoin kropan olla rauhassa. Muuten viikon treenit meni kuitenkin niin kuin piti joten ihan tyytyväinen voi tähän viikkoon olla.

Viikkohan näyttää liikuntojen osalta tältä:

Ma: Sali. Koko kroppa
Ti: Joukkueen treenit
Ke: Raskas sali. Painonostoa
To: Lenkki. N. 40min ja 7km
Pe: Lepo
La: Peli 90min
Su: palauttelua/luistelua

Torstaina taistelin eri vaihtoehtojen kanssa siitä miten treenini oikein toteuttaisin. Lähdenkö juoksemaan pakkaseen vai teenkö jonkin variaation jossa voisi olla sisällä lämpimässä? Olin niin laiska että en jaksanut lähteä mihinkään treeniäni tekemään vaan lähdin vaan kylmästi ulos kylmään juoksemaan.
Ei siellä loppupeleissä ihan hirveän kylmä edes ollut vaikka kaikki ripsiä myöten olivat huurussa kun himaan pääsin. Oli kyllä todella hienoa juosta varsinkin kun menin reittiä missä ei ole valoja ja ainoa valon hiekkateille loi täysikuu. Älyttömän hienon näköistä ja jäätävän hyvin se kyllä valaisi. Reipasta vauhtia koitin pitää ja about 7km 40minuuttiin taisin taivaltaa. Mittareita ei jaksanut ottaa mukaan. ;)

Lauantain peli olikin sitten tietyllä tapaa mielenkiintoinen koska pelailin oikeastaan koko pelin topparina jota en ole koskaan ennen tehnyt minuuttiakaan. Topparit olivat vähän vähissä jonka ansioista jotenkin mut siihen paikalle arvottiin. Ihan hauskaa harjoitusta vaikka en ole kyllä sille pelipaikalle siirtymässä. :)
Täydet 90minuuttia siis pelailin ja ihan hyvää liikettä siinä sai pidettyä vaikka juoksemista tuli kyllä hiukan normaalia vähemmän. Otin oikeastaan ensimäisen kerran tämän vuoden puolella ihan täysivauhtist spurtitkin pelissä ja omaksikin ihmetykseksi huomasin että sitähän liikahdettiin aika kovaa vauhtia. Jotenkin tuli sellainen olo että jaloissa on oikeasti tällä hetkellä enemmän voimaa kuin normaalisti. Pitäisi varmaan päästä spurttaamaan 30metriä ihan ajalla että näkisi onkon tuo vaan joku harha kuvitelma. Hyvin siis jalka liikahti joka tapauksessa.

Tänään hoidin jalkojen palauttelun luistelulla. Puolitoista tuntia broidin kanssa kaukalossa kikkailua joka oli varmaan ihan sopiva liikehdintä tälle päivälle. Jalat on muuten ihan hyvässä kunnossa paitsi että vasen jalka on täynnä naarmuja on isovarvas on jäätävän kipeä pelin jäljiltä, mutta muuten ihan hyvät siis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...