keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jaksaa jaksaa... No ei vi**u välttämättä jaksa

Onpas ollut taas menoa eikä niin positiivisessa mielessä. Ei oikein kulje oli kyse treeneistä tai arjesta yleensäkkin. Naapurissa  maanantaina räjähtänyt vesiputki ja naapuri thaikuissa joten se päivä meni mukavasti uusavutonta isännöitsijää paikkaillessa ettei vesi pääsisi rakenteisiin ja sitä kautta tälle puolelle. Herkkua.
Onneksi olin kotiutunut koulusta ja salilta kun putki räjähti koska muuten vahingot olisivat olleet paljon isommat. Nyt kun sain suhteellisen pikaisesti veden tulon katkaistua.

Eilen vetäisin treeneissä toisen isovarpaan järkyttävän kipeäksi takuuvarmalla yhdistelmällä johon kuuluu uudet, tiukat ja vähän kosteat nappikset, kova pakkanen ja oma tyhmyys. Oli sitten kiva viime yökin nukkua kun kipu ja sykkiminen varpaassa herättää vähän väliä. Pienet kirurgiset toimenpiteetkään joilla laitoin viikko sitten vasemman isovarpaan kynnen kuntoon ei auttanut tällä kertaa joten tässä nyt sitten vaan on kestettävä.
Treenithän tosiaan loppuivat itseltäni kesken koska muuten ei olisi kohta ollut varpaita enää ollenkaan. No itseä voi syyttää.

Eilen oli treeneistä pois ajaessa kyllä päällä melkoinen vi**tus ja olin valmis jättämään koko loppu viikon treenit väliin ja löhötä sohvalla. Ei vaan sillä hetkellä kiinnostanut.
No nukkuminen tekee ihmeitä ja tieto siitä että tänään on etäpäivä. Treeniä lähdin tekemään salille keskiviikon tapaan ihan hyvillä mielin tosin mikään supermies olo ei ollut. Painonostoa tosiaan vuorossa ja ajattelin mennä ihan viime viikon tapaan, mutta miten kävikään.
Kyykkyjä tehdessä huomasin heti että tänään ei ole kyllä kaikki kotona. Liikkuvuus sentään muuttui normaaliksi kun painoa oli 70kg mutta voimaa ei mistään tyhjästä tullut lisää kesken treenin. Lämpät soudulla, pistoolikyykyillä, bulgaareilla ja tangolla. Sitten 1x5 50kilolla. Ei ole voimaa eikä liikkuvuutta oli fiilis tässä vaiheessa.
Sitten 2x5 70kilolla. Voimaa ei ole edelleenkään mutta liikkuvuus parani kahdellakymmenellä kilolla. ;)
Tämän jälkeen ajattelinkin pistää sataset tankoon ja tehdä viime viikon tapaan yhden kakkosen sillä. Samalla ajattelin sen kuvata kera tulevien rinnallevetojen. No kuvasin mutta ei sieltä kyllä mitään kakkosta tullut.
 

Suurimmaksi ongelmaksi videon perusteella näyttää muodostuvat se etten muistanut ojentaa jalkoja ja nousta ylös... Heh, oikeestihan nosto karkaa taakse josta se ei tämän päivän voimilla enää korjaantunut. Tekniikka vinkit tervetulleita.

Kun rojut nyt sitten olivat sopivasti maassa niin siirryin suoraan maastavetoon. Olkoon kyykyt tältä osin siinä satana..
Sen verran tuli tanko ja kamera kammoa että vedin ensin tuon satasen ylös ilman kameraa ja vasta toiseen settiin viritin kuvauksen päälle. Instagrammin teaserissa jo vähän arvuuttelin että miten tässä käy, mutta kyllähän sieltä ihan se vitosen sarja tuli niin kuin pitikin. Mavea siis 3x5 100kg.


Tavan mukaisesti eka veto ihan hirveä ja sen jälkeen perus omaa rimpuilua. Tuon ykkösen takia yleensä aloitan vedot ylhäältä koska silloin tuo huono jää pois. Onkos selän asennossa korjattavaa tai muita virheitä??

Tämän jälkeen jätin tankoon 40kiloa ja rupesin tekemään rinnalleveto, etukyykky, työntöä. Työntö rinnalta ilman ponnistuksia eli puhtaasti yläkropalla. 3x4 näitä ja painoa siis 40kg.
Tämän jälkeen vielä molemmilla otteilla ja 10kilon lisäpainolla 2x5 leuat ja sitten treeni olikin jo lopun 4minuutin soutua vaille valmis.
Nyt kyllä lepään ja tankkaan mahd paljon tämän ja tulevien päivien aikana jos se into ja ne voimat sieltä taas ilmestyisivät.
Aina ei vaan välttämättä jaksa...

Käykääs muuten lukaisemassa tämä kirjoitus jos ravinto ja laihdutus asiat kiinostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...