keskiviikko 8. tammikuuta 2014

7.1.14 Mun normipäivä

Eilen lähti arki taas pidennetyn viikonlopun jäljiltä käyntiin ja lähtikin niin arkisesti kuin voi olla. Nyt kun jalkapallo treenit on ohjelmassa niin tuntuu että arki on oikeasti palannut elämään, koska se että ei ole tarvinnut ollenkaan reissata treeneihin on tuntunut oudolta, niin tottunut tuohon ajamiseen jo on. Mutta mennääs päivä vähän tarkemmin läpi, kuvia ei valitettavasti ole koska en ole muistanut jostain syystä yhtään katsella kameran läpi.

7.15. Herätys kello soi ja väsynyt zombi kömpii ylös sängystään. Puuroa tulemaan ja siinä samassa heräilemään sosiaalisen median voimin. Rauhalliseen tahtiin puurot naamaan ja sitten muut aamun puuhastelut kunnes sitten klo 8.30 lähden kävelemään kohti töitä.
Viikonlopun jäljiltä ei ruokaa juurikaan ollut kaapissa joten ennen töihin menoa kaupasta sitä hamstrataan töihin mukaan.

9.00 Töitä. Suht easy päivä edessä.

11.00 Lounas. Syön yleensä suht kevyesti töissä koska raskaan aterian jälkeen ei ole kovin mukavaa tehdä hierontaa varsinkin jos vähän rankempi setti edessä. Tänään kuitenkin vähän enemmän koska tyhjennän 2 thaiboksia kanaa ja riisiä.

14.00 Työt loppuu. Normaali aamuvuoro loppuu 15.00 mutta jos ei ole mitään tärkeää tekemistä kuten tänään niin pääsen lähtemään jo tuntia aikaisemmin.
Töistä matka jatkuu suoraan kauppaan josta reppu ja muvipussi täyteen ruoka tavaraa.

15.00 Tai vähän ennen, olen himassa. Ruoka valmistumaan ja keittiötä siihen kuntoon että siellä edes mahtuisi ruokaa tekemään.

16.00 Safkaaminen. Ei mitenkään hirveän raskasta koska illalla pitää juoksennella. Safkan jälkeen möllötän capuccinon kanssa koneella surffaten ja radiota kuunnellen.

16.40 Katse pois koneelta ja treenikamojen etsimistä ja pukemista. Treenimatkalle lähtee mukaan futiskengät, proteiini, vettä + avaimet yms.. Tällä kertaa unohdin ottaa takin mukaan koska en tajunnut että jopa hiukan sataa. Takki siis joka treeneihin varuiksi tästedespäin mukaan.

17.00 Auto lähtee pihasta kohti treenejä. Kosteus ja pimeys pakottaa käyttämään isoa tietä vaikka tykkään normaalisti poukkoilla pienemmällä. Vettä naamariin pariin otteeseen matkan varrella.

17.40 Perillä treenipaikalla. Kengät mukaan autosta ja valmistuatumaan treeneihin.

18.00 Treenit alkaa...

19.30 Treenit päättyy ja hyppää suoraan takaisin auton rattiin jossa kuitenkin ennen starttia sekoittelen proteiinin juoma kelpoiseksi. Kun ensimäinen hyvä kohta matkan alussa tulee niin tyhjennän proteiinit kiduksiini. Vettä muistan myöskin juoda.

20.12 Himapihassa. Kamat kainaloon ja kohti suihkua.

21.00 Suihku ja safkaaminen suoritettu. Koska treenejä ennen söin kevyemmin niin nyt iltapalan sijaan söin vielä lämpimän ruuan. Siirryn katsomaan Umk14:sta Areenasta ja samalla käyn jalat läpi pilates rullan päällä pyörien.

21.45 Siirryn yläkerran sohvalta alakerran vastaavalle. Heitän yhden päärynän kiduksiin ja nappaan pleikkarin ohjaimen kouriini.

22.30 Vähän lisää päärynää naamaan ja normaalien iltarituaalien kautaa kohti sänkyä. Sängyssä vielä kyselen sosiaaliselta puhelimeltani kuulumiset ja varmaan noin 23.00 rupean nukkumaan.


Siinä siis karkeasti esitettynä tuollainen normaali arkipäivä. Tietysti nyt arkeen kuuluu myös niin iltavuorollisia päiviä kuten tänään ja päiviä jolloin treenimatka salille on satoja metrejä joten vaihtelua aika paljon on. Kuitenkin jostain syystä tuo eilisen kaltainen ohjelma tuntuu itsestäni todella normaalilta muiden sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...