perjantai 25. marraskuuta 2011

Aloittamisen ajoittainen vaikeus

Meinasi lipsahtaa.. Taas..
Eli toisin sanoen meinasi  jäädä suuniteltu treeni väliin laiskottamisen takia. Noh, oli ehkäpä jopa hiukan väsymystäkin ilmassa, työpäivän loppuessa. Treeni olisi varmaan jäänytkin väliin tai siirtynyt muulle päivälle, ellei sali jossa painojen kanssa heilun, olisi sijainnut omalla työpaikalla.
En ole ikinä ollut mitenkään erityisen innostunut paino harjoittelusta. Se on tylsää, yksitoikkoista, tasapaksua ja tehdään sisällä, mutta valitettavasti sillä saa erinomaisia tuloksia ja kehitystä aikaan. Nyt kun sali on työpaikalla, jossa joka arkipäivä tulee luonnollisesti oltua, on erittäin vaikeaa valehdella itselle "etten jaksa tai viitsi". Sali ei ole mikään painon-nostajien mekka, vaan enemmänkin tarkoitettu kuntoutukseen ja terapeuttiseen saliharjoitteluun. Sali ajaa kuitenkin tarpeeni loistavasti ja olenkin ainoastaan levyt ja tangon roudannut omasta takaa salille, jotta jalatkin saavat osansa "löylyistä". Hyvän voima treeninhän pystyy suorittamaan vaikka kellarissa, jos tietotaitoa ja mielikuvitusta löytyy. Siihen nähden omat olosuhteeni ovat loistavat.
Tänään treeni kohdistui vatsalihaksiin, käsiin ja rintalihaksiin. Suhteellisen nopea setti siis käytännössä tehdä, mutta silti laiskimus koitti siitä luistaa. Syksy on melko paljon lenkki poluilla ja salissa treenaamista ja koska sali treeni ei aina meinaa maistua, olen jaotellut salitreenit mahd. monella päivällä, jolloin jokaisen päivän treeni on nopea intensiivinen suoritus, eikä "salikuolema" ehdi iskeä. Toimii loistavasti minulla, koska salilla ollaan tavallaan joka päivä töiden takia. Jos pitäisi erikseen raahautua salille tämä taktiikka joutaisi varmasti roskiin.

Tänään tai viimeistään viikonloppun aikana pitäisi käydä koluamassa lenkkipolkuja, tai jos olen ahkera, niin juoksen tänään ja hiukan lisää sunnuntaina.
Tämän viikon treeniohjelman kirjoittelen myöskin viikonloppuna näkyville. Kunhan vaan saan lenkit/lenkin juostua ja tiedot niistä talteen. :)

Adieu ja hyvää viikonloppua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...