maanantai 28. marraskuuta 2011

Yhdistelmä treeni ja lumisade

Tänään oli ohjelmassa viime maanantain tapaan juosten pallotreeneihin ja takaisin. Treenien aikana satoi kuitenkin kämmenen kokoisia lumi hiutaleita, joten himaan juoksemisen sijasta soitin kyydin. Litimärkänä ja hikisenä juoksulenkki himaan ja loppuviikko olisi mennyt sairastaessa. No kyllä tosta silti ihan hyvä treeni saatiin aikaan.
Päätin pitää mittarit myös pallotreenien ajan jotta näkisi millä tehoilla kroppa oikein junnaa. Tulokset olivat ihan positiivisia ottaen huomioon että treenit olivat 15min normaalia lyhyemmät ja tähän aikaan vuodesta treenit muutenkin  ovat vielä suht kevyitä.
Ilmat rupeaa olemaan sen verran kosteita ja kylmiä, että piti siirtyä juoksu kengissä Salomoneihin. Kesän lenkit tuli juostua Nike Free:illä. Freet tuli ostettua alunperin vapaa-ajan käyttöön, mutta siirtyivät juoksu kengiksi kesän mittaan. Nyt kuitenkin ovat hiukan liian ohuet ja kuviottomat joten taitavat jäädä talviteloille. Salomonin ovat selvästi kankeammat ja raskaammat, mutta eiköhän noihin nopeasti taas totu.

Tässä vielä tarkemmat faktat päivän treenistä.
Lenkki
D:5.00km
T:31.49min
Keskisyke:150
Keskinopeus: 9.18 km/h

Pallotreenit
D:6.50km
T:73min
Keskisyke:145
Keskinopeus:5.28km/h

Hiukan harmittaa että kello ei tallenna maksimi sykettä ja maksimi vauhtia (tai sitten en osaa niitä tuolta kaivaa). Pallotreenin tietoja tutkiessa käy kuitenkin ilmi hyvin se, että treeneissä mennään välillä todella hiljaa (syöttö, tekniikka ja venyttely osuudet) ja välillä sitten melko kovaa (peli, maalinteko). Nykyisistä treeneistä puuttuu kuitenkin kaikista tiukimmat ja eniten sykettä nostavat osuudet, joten keskisyke ja vauhti tulee olemaa vuoden vaihteen jälkeen tuosta kovempi. Pitää ottaa silloin uusi mittaus, että saa vertailu kohtaa.
Tässä kaikki tällä kertaa. Huomenna nautitaan vapaasta aamusta, ennen täyttä iltavuoroa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...