tiistai 10. syyskuuta 2013

Paluu treeneihin ja juoksukenkä asiaa

Tänään loppuu siis sairastelu kun illalla suuntaan lenkille. Vielä eilen keskityin lähinnä liman yskimiseen ja töiden tekemiseen. Olo on ollut jo pari päivää muuten hyvä, mutta limaa ja räkää on riittänyt ja sekös on mukavaa...
Tänään kuitenkin jo pitää liikahtaa, koska huomenna olen joka tapauksessa lupautunut menemään peliin, joten tänään pitää kyllä pystyä treenaamaan ilman ongelmia jos huomenna aikoo pelata.
Ajattelin että juokseminen on ehkäpä se paras keino vähän avata kroppaa ja keuhkoja. Todenäköisesti edessä on jonkin verran liman yskimistä joko lenkin aikana tai jälkeen. Ajatushan kuulostaa vähän tyhmältä, miksi lähteä juoksemaan jos se vielä yskittää? Itse olen kuitenkin huomannut että liikunta poistaa itseltä nopeiten nämä flunssan jälkioireet.

Sen verran kuitenkin annan kropalle aikaa että teen treenin vasta iltavuoron jälkeen. Aamu rauhassa vähän konetta näpytellen ja kahvakuula ohjelmaa suunnitellen. Sitten postin ja parin muun kaupan kautta töihin. Illalla kun työt loppuu niin sieltä suoraan lenkille joka sitten päätyy jossakin vaiheessa himaan.
On kyllä hienoa että työ on nyt samalla paikkakunnalla kun kämppä, koska pystyy juoksemaan töihin tai sieltä pois kunhan vähän vaan ennakoi sun muiden kanssa. Muutenkin tuo töihin käveleminen on aivan luksusta kun on niin tottunut siihen että autolla on joutunut aina ajelemaan. Toisaalta oli aika hienoa juosta tai pyöräillä treeneihin ja takaisin, mitä enää sitten taas ei voi tehdä. Puolensa kaikella.

Olen huomannut tässä viimeaikoina että nuo omassa juoksu ja kävely käytössä olleet Freet rupeavat olemaan vähän heikossa hapessa. Kantapää on jotenkin löystynyt, levinnyt ja se narisee ihan kävellessä. Vetäisinkin kenkää vähän paremmin tutkiessa sellaisen johtopäätöksen että varmaankin parempi jättää juoksemiset niillä kokonaan pois. Freet:hän on ollut itsellä näin kesäisin vähän pidempien lenkkien kengät. Minimuksilla lyhyet 0-7km pitkät ja siitä ylös päin yleensä Freet jalassa.
Nyt siis tarvittaisiin uudet kengät noiden tilalle ja ajattelinkin että varmaan nyt syksyllä voisi tuon hankinnan tehdä koska tarjouksiakin varmasti löytyy.

Minimukset ovat onneksi vielä erinomaisessa kunnossa, ei tosin enää ihan näin puhtaat
Hakusessa on neutraali suht vähän vaimennettu, kevyehkö sekä mahdollisimman pienellä kantakorotuksella oleva kenkä. Nopealla surfaamisella silmiin osui ainakin Adidaksen Adizero Hagis kengät. Alla
arcticsportaddicts.fi
Nyt kuitenkin kaipaisin teiltä suosituksia kengistä. 
Mikä merkki ja malli on toiminut sun jaloissa?

2 kommenttia:

 1. Mä oon kyllä ihan vannoutunut tuohon Adizero sarjaan kokonaisuudessaan. Järjestään kaikki tuntuu superhyviltä jalassa, joskaan tuota Hagista en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okai hyvä tietää. :)
   Itsehän pelaan jalkapalloni Adidaksilla, joten voisi arvella että lenkkaritkin voisivat sopia omaan jalkaan.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...