perjantai 13. syyskuuta 2013

Kahvakuulaa ja kipuilua

Mukavasti on päässyt tällä viikolla taas treeneihin kiinni, viime viikon sairastelun jälkeen. Tällä hetkellä näyttää että viikosta kehkeytyy mukava ja ehjä harjoitusviikko. Viikkohan alkoi maanantain lenkillä josta olenkin jo vähän kirjoitellut ja tiistaina homma jatkui pelin muodossa.
Erittäin hienoja tapahtumia kyllä osuu välillä näin syksyisin kohdille jalkapallon saralla, vai miltä kuulostaa iltavalaistu nurmikenttä, hyvä vastustaja, oma peli sujuu, katsomossa yli 400 henkeä ja vastustajan fanit jotka pitämät meteliä rumpujen säestyksellä koko 90minuuttia, parin ratsupoliisin vartiodessa taustalla.
Luulenpa että jalkapallo fanaatikoille tuo yhdistelmä kyllä kertoo melko hyvin mistä tiistaina oli kyse. Harmi vain että oma hyvä pelaaminen loppui 5minuuttia ennen loppua pohkeiden totaali kramppiin ja pelistäkään ei jäänyt joukkueella ihan hyvästä pelistä huolimatta pisteitä taskuun. Toisaalta ei hirveästi tällä kerta häviö harmittanut, koska vastustaja oli laadukas, tunnelma enemän kuin kohdallaan ja oma pelaaminen hyvää.

Keskiviikkona sitten oli palauttavien juttujen vuoro ja paljoa ei voinut arpoa että mitä tekisi kun työvuoron keskellä lukee että pitäisi käydä ohjaamassa kahvakuula tunti. Kahvakuula ohjelman ohjaus ja suoritus oli siis keskiviikkona vuorossa ja tänään on ruvennut tulemaan jo ihan mukavia merkkejä treenin uppoamisesta. Näitä erilaisia ryhmiä pitäisi nyt ruveta duunissa tekemään tuollaisella löysällä 1ohjaus joka toinen viikko rytmillä. Ihan kivaa vaihtelua kyllä..
Ohjelma oli aikalailla tuollainen koko kropan ohjelma joskin jaloille siinä vähän tuppaa enemmän hommia tulemaan. Lähentäjät + koko taka-akseli eli takareidet, pakarat ja selkä näyttäisi ainakin saaneen vähän löylyä osakseen.

Tänään ohjelmassa olisi taas sitten jalkapallon treenaamista ja tarkemmin lauantain peliin valmistavaa treeniä. Varmaan 1h15min about kestoa ja pallon kanssa paljon kosketuksia ja jalkoja herätteleviä teräviä juoksuja luvassa.

Puujalka joka tuohon reiteen tuli reilu viikko sitten on taas keksinyt valuttaa verta ja muuta mömmöä osuma kohdasta polveen. Tämä ilmenee sillä että välillä liikkelle lähtiessä, kun jalka on ollut jonkin aikaa paikallaan, tulee polveen hetkeksi ikävää särkyä ja kipua. Yöllä tämä on ehkä pahimillaan koska pitkän paikallaan olon jälkeen kun vaihtaa asentoa on kipu kaikista kovin.
Kinesioteippiähän tuossa reidessä on ollut jo jonkin aikaa mutta pitää varmaankin hiukan lisätä sitä myös tuonne alemmas polven tienoille jos se vähän, henkisesti tai oikeasti, auttaisi nesteiden poistumista.

Ja hei muistakaa näpytellä instagrammin Polkujenkuluttaja jotta pääsette näkemään reaaliaikaisia kuvapäivityksiä keskeltä arkea ja juhlaa. :)

2 kommenttia:

 1. Olenko ihan hukassa kun tuntuu että teillä oli erinomainen alkukausi mutta viime ajat on mennyt vähän heikommin? Joukkue ei kestänyt sun lomamatkaa? :)

  Mielenkiintoista nähdä lähteekö HIFK vai MP nousukarsintoihin, meillähän se paikka on jo plakkarissa. Varmasti erittäin vaikeita ja tasaisia matseja tulossa on vastassa sitten kuka tahansa. Hieno kauden huipennus tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olet siinä mielessä oikeassa että meillä oli kyllä heikompi jakso tuossa kesällä. Se ajoittui kyllä osittain sille ajalle kun olin matkalla, mutta en kyllä uskalla sitä nimetä syyksi vaikka haluaisinkin. :)

   Paha sanoa kumpi noista olisi sitten parempi/pahempi karsinnoissa kun ovat vähän erityylisiä joukkueita. Itse voisin kuvitella että Jazz ja täältä tuleva joukkue olisi juurikin lähimpänä nousua ykköseen.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...