tiistai 3. syyskuuta 2013

Miltäs se oma juokseminen oikein näyttää??

Tällä hetkellä ei tosin juosta yhtään mihinkään tai ollenkaan sillä eilisen pelin jäljiltä on oikea reisi siteessä ja aika vahva puujalka päällä. Siihen päälle vielä flunssa ja kuumetta. Että osaa olla ihanaa..

Tämä viikko meneekin sitten varmaan aika perseelleen treenien osalta koska todenäköisesti näistä takaiskuista ei ihan lähipäiviksi selvitä. No onneksi maanantain peli sentään meni kaikin puolin tosi hyvin, vähän heikompien pelien jälkeen.

Viime viikolla tuli ulkoiltua kameran kanssa tarkoituksena ottaa vähän kuvaa uutta kesäisempää banneria varten (näin syksyllä on hyvä päivittää kesäisemmäksi :D). Samalla tuli sitten vähän vahingossa kuvia omasta juoksusta ja siihen päälle otin vielä kaksi tosi lyhyttä video pätkää omasta juoksusta. Kyllä siitä jotakin näkee jo vaikka lyhyet pätkät ovatkin.

Kuvia kuitenkin ensin. Näitä olisi ollut useampikin setti mutta arvoin nyt vain jonkin sarjan. Klikkaamalla isommaksi..

Vasuri saavuttanut juuri maan

Nyt se jo ponnistaa
oikea napsahtanut maahan

Ponnistus suoritettu

ja vasuri taas maahan.
Hiukan itsellä on ulospäin kääntymistä oikeassa jalassa joka tulee siitä että sitä jalkapallossa kokoajan sinne availlaan. Käsiin kuvissa ei kannata kiinnittää huomiota koska näissä juoksuissa annoin niiden roikkua ja heilua kuin mitkäkin spagetit.. Vauhtia tässä juoksussa on saman verran kuin ykkös videossa alla.

No sitten videoiden pariin.


Tässä mennään tuollaista rentoa about 12-13km/h vauhtia.
Vauhti jolla juoksentelen alle tunnin lenkit about ja aloitan kyllä kympitkin.

Tässä taas rento kiihdytys. Tästä puuttuu sellainen viimeinen puristus eli prosenteissa joku 80%. Suht nopeasti tosin vaihdan ihan laskettelu vaihteellekkin.

Jos tarkalla silmällä katsoo niin jo tuossakin spurtissa ekat askeleet on normaalia juoksua leveämpiä.  Jos tehot olisivat täydet niin tuo näkyisi vielä selvemmin ja ekat askeleet olisivat vähän kuin luistelun työnnöt. 
Mutta kertokaas nyt ihmeessä miltä juoksu muiden silmiin näyttää..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...