perjantai 7. joulukuuta 2012

Kiirettä ja vapaata, vuorotellen

Ompas siitä jo aikaa, ku olen viimeksi kirjoittanut. Ollut muka jotenkin kiireistä..
Pari leffaa on kuitenkin ehditty katsoa ja sohvallakin vierailla, joten eipä voi ihan täysin sanoa että olisi ihan kauhea kiire ollut. Kuvien puute tai niiden oleminen puhelimessa, koneen sijaan on kaatanut pari kertaa kirjoittelun. Nyt on kuitenkin kaikkea, aikaa ja piuha millä kuvat siirtyy. :)

Töissä on kyllä saanut olla ja ensi viikolla homma menee vielä hauskemmaksi kun olen venyttänyt vähän kaikkia päiviä sinne iltaa kohti.
Ai et pääse noin aikasin? Monelta pääsisit aikasintaan? No kai mä voin sen verran tosta tota päivää venyttää.

Maanantaista torstaihin vedetään siis joko iltaan asti tai vähintään reilusti iltapäivän puolelle duunia.
Nyt on siis ihan kiva viettää lomapäivää, jotta jaksaa sitten kunnialla koko viikon vetäistä läpi. Sitten rupeaakin olemaan joulu jo ovella ja siellä itselläni onkin sitten ihan mukava lomaputki.
Alkaa perjantaina ja sitten käyn vain yhtenä päivänä siellä välissä tekemässä tynkäpäivän, jonka jälkeen lomaillaan taas uudenvuoden pyhät.
Pyhitän loman sohvalle, ruualle ja pleikkarille. Ehkä myös vähän urheilen, ehkä. ;)

45kg plus tanko ja lukot
Treenit on vähän poikkeavaa siitä johtuen että eilen ei salille ollut asiaa ja keskiviikonkin treenin tein duunin salissa. Tänään ei myöskään juosta lenkkiä vaan menen ekaa kertaa joukkueen mukaan treenaamaan.
Huomenna on kuulemma treenipeli joten saa nähdä pyydetäänkö sinnekkin heti pelaamaan. En vielä kyllä tiedä uskallanko mennä jos kysytään, sillä takareidet on melko hajalla treenaamisesta.
Kiitos maanantain jalkatreenien ja keskiviikon romanialaisten maastavetojen.. :P

Ei oo Eleikoo, mut kyllä sillä silti treenaa ;)
Jouluostoksiakin sain vähän tänään jo tehtyä, joten ihan kaikkea ei tarvitse ensi viikon aikana hommata. Tosin parin ihmisen lahjoista en vielä tiedä joten ne pitäisi ensin keksiä ja sitten vielä löytää ja ostaa. No ehkäpä ensi viikon aikana rupeaa selviämään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...