sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Punttien kolistelu kangistaa

Perjantaina ekat joukkueen treenit ja oli kyllä mukavaa pitkästä aikaa. Sää ei mitenkään suosinut mutta itseä se ei haitannut ollenkaan, koska olin niin innoissaan pelaamaan pääsystä.
Reidet olivat tosiaan aivan jäätävän tiukat, etenkin takareidet. Ei siis räjähtäviä liikkeitä mun osalta treeneissä nähty, mutta muuten meni ihan kivasti. Pk on suht hyvin kunnossa koska jaksoin sinne tänne juoksennella koko treenin ajan, mutta sitten kun olisi pitänyt mennä oikeasti kovaa niin lihakset sanoi että no no..
Salitreenihän on tehnyt musta tässä parin kuukauden aikana paljon kankeamman mitä oikeasti olen. En juurikaan perusta staattisesta venyttelystä vaan saan parhaiten paikat auki avaavia liikkeitä tekemällä, joten nyt kun ne on ollut selvästi normalia vähemmällä, näkyy se heti liikkuvuudessa.
Toisaalta jalat on kyllä muutenkin melko tukossa vielä tuosta painojen nostelusta että vie aikansa taas että ne herää tuohon juoksemiseen.

Toisaalta se että nyt on jumissa ei haittaa olenkaan. Kunnossa pitää olla vasta toukokuun alussa joten nyt pitääkin olla jumissa, etenkin kun on huomannut ihan selvää kehittymistä nyt parin kuukauden salitreenaamisen johdosta.
Tammikuusta lähtien salitreenit vähenee, en tiedä vielä kuinka paljon koska riippuu useammasta tekijästä, mutta kuitenkin vähenee. Tilalle tulee juoksemista ja futistreenejä.
Tietysti painoillakin tehdään jotain että tää parin kuukauden setti ei olisi ihan turhaa.
Juoksussa alotetaan ihan pk jutuista jonne sekoitellaan myös vähän pidempiä intervalleja. Pikku hiljaa sitten kevättä kohti lenkit lyhenee ja nopeutuu samoin kuin intervallitkin. Loikkia tulee ohjelmaan jne.. Eli juurikin niin kuin Täällä tuota ylimenokautta suunittelin..

En tiedä meinasiko valmentaja että olen huonommassa kunnossa kuin mitä oikeasti olen kun sanoi että ei vielä tarvitse peliin tulla. Toisaalta ihan hyvä niin ei ainakaan riko mitään, kuten näitä kireitä takareisiä. No kyllä se onneksi tietää että mä jotain aina treenaan, mutta pitää kyllä varmaan sitten tammikuussa kun pääsen kunnolla treeneissä käymään niin yllättää se omalla kunnolla.
Ensi viikon treenailut on vähän auki koska työvuorot on poikkeukselliset ja en tiedä olenko edes salin kanssa samalla paikkakunnalla joka päivä. Taitaa käydä niin että aina kun salille pääsen niin olen siellä pahimpaan ruuhka aikaan. No ei voi mitään, pakko mikä pakko.
Seuraavat joukkueen treenit on perjantaina, joten komeasti kerta viikkoon tahdilla tässä aloitellaan. :)
Ensi viikon treenipelikin jää väliin mutta eipä haittaa. Tammikuussa kun sitä vasta kunnolla ruvetaan pelaamaan ja treenaamaan.
Ennen treenipelitkin oli itelle jotenkin tärkeitä ja halusi että niissä on parhaimmillaan, mutta nyt ajattelumalli on se että niissä voi olla ihan jumissa treenaamisesta, kunhan hoitaa hommat kuitenkin niin että on avauskokoonpanossa sitten kun ne kauden ekat sarjapelit ovat edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...