torstai 13. joulukuuta 2012

Bensa lopussa

Tänään oli kyllä lähellä että olisi jäänyt treeni väliin. Hiukan vähän liian kevyt lounas duunissa ja sitten kun työt vielä kesti tänään puol 6 asti, niin oli kyllä virta lopussa. Muutenkin oli jotenkin väsynyt päivä, joten olin melko valmis menemään suoraan töistä nukkumaan.
En kuitenkaan antanut itselleni sitä mahdollisuutta koska en halunnut jättää salia väliin ja se olisi aikalailla myös rahan hukkaa..
blogit.yle.fi
Vähän siis porukoilla ruokaa naamaan ja kohti salia. Ajattelin että teen ihan mitä sattuu ja huvittaa, koska ei ollut yhtään sellainen tunne että jaksaisi mitään ohjelmaa seurailla jne.. Käsiä, selkää ja yläkroppaa siellä sitten tuli tehtyä.
Siinä täydessä salissa treenatessa päätin etten kiirehdi mihinkään vaan jätän sen kiireen sinne pukukoppiin vaikka ennen salille tuloa oli jotenkin sellainen tunne että nopeasti nyt vaan treeni ja sit nopeesti himaan. Rauhassa treenailua ja sitten vielä päälle viileät, raikastavat suihkut ja löylyt saunassa ja kas kas, nyt tuntuu jo paljon paremmalta. Virtaa on vähän enemmän kuin töiden jälkeen ja se kiirekkin jäi sinne salille.
Kuluta energiaa, saat energiaa toimi siis jälleen. Harvoin se pettää..

Kokeilin vähän kiusata kroppaa leuanvedoilla. Kevennettyjä ja normaaleja myötäotteella peräkkäin. Sitten pieni lepo ja sama juttu uudestaan x3.
Kevennetyt tein sellaisella otteella että peukalot olivat itseä kohti ja käden pidikkeet toiseen suuntaan kuin normi tangossa. Eli siis ei poikittain vaan sillee.. Äh, en osaa selittää, erilailla kuitenkin.
Ekalle kevennetyllä 15 ja myötäotetta 6. Sitten 10 ja 4 ja lopuksi 9 ja 3.
Kevennystä tais olla 8 ja myötäoteleuat tein sellaisella semi leveällä otteella.

Huomenna pitäisi viimeistellä viikon treenit joukkueen treeneissä. Viikonloppuna painelen Viron puolelle ihmettelemään minkänäköinen joulu siellä on joten tapahtumia ei tule kuin sunnuntaina hiukan kuntopiiriä ja junnujen valmentamista.
Ja muistakaa käydä lisäilemässä blogeja kommenttien muodossa edelliseen viestiin.  :)

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...