maanantai 31. joulukuuta 2012

Hiihto 14km. Se olkoon vuoden vika urheilu

Ei pitänyt enää tän vuoden puolella hirveesti kirjoitella, mutta kun tekee mieli niin syötetään nyt sitten ajatuksenvirtaa kuvien kaveriksi.
Joulu on mennyt lomaillessa. Työt alkavat vasta keskiviikkona joten tuollainen 2viikkoa melkein kertyi yhtäjaksoista lomaa duunista. Treenistäkin pidin lomaa mutta joulun jälkeen tuntui jo siltä että olisi ollut tuhat verkkarisunnuntaita peräkkäin, joten oli pakko ruveta tekemään jotain. Joulun ja uv välissä olen tehnyt 2juoksulenkkiä 40 ja 45min, 2hiihtoa ?? ja 1h 15min / 14km sekä kahvakuulalla tehdyn kuntopiirin, jonka suoritin tuon ?? pituisen hiihdon jälkeen.

Vähän on kyllä ollut pöhöttynyt olo kaikesta lorvimisesta ja muusta, mutta pikku hiljaa sitä rupeaa taas palaamaan elävien kirjoihin. Ensi vuonna on jo toivottavasti parempi olo. ;)
Tämän vuoden vikat hetket vietän ystävien seurassa, rauhallisissa merkeissä.

Kalenterikin tuli tänään hommattua ja sinne löysivät jo tiensä ensi vuodelle merkityt koulupäivät, jotka olen lähiopetuksessa ja viikot jotka olen kokonaan töissä ja opiskelen etänä.
Melko kiireinen vuosi on kyllä tulossa, tai ei kiireinen vaan työn täytteinen. Vaihtelua ja uuden oppimista paljon edessä, cant wait. :)

Jouluruuat väistyi ja thaimaalaista tuli tilalle.
Kolmiulotteisia Hobitteja juoksenteli valkokankaalla.
Ensi vuoden juttuja jo vähän hahmoteltu.
Ihmeellistä tissuttelua ja mässyttelyä nää joulut ja uv:t.
Näissä merkeissä uuteen vuoteen. Jack White - I`m Shakin`

Katsellaan lisää ensi vuonna. Mitä parhainta uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...