tiistai 9. heinäkuuta 2013

Puolikkailla rytmeillä

Nyt on kyllä normaaleista rytmeistä puolet poissa. Saa vaan töistäkin palailla omaan tahtiin takaisin himaan eikä tarvitse miettiä että mitä tässä ehtisi tehdä ennen kuin pitää lähteä ajelemaan kohti treenejä.
Sunnuntaina kuitenkin treenasin, vaikka joukkueella ei treenejä olekkaan, koska tällä viikolla pitää asioita tehdä sillä ensi maanantaista lähtien olen 2.5 viikkoa reissussa jonka aikana en tee muuta kuin kävelen ja puran pahimmat liikunta niksat joillain satunaisilla ilta kuntopiireillä.
Sunnuntaina tein ensin puolen tunnin juoksun jossa taitoin varmaankin n. 6km. Varmuutta ei ole sillä garminista akku loppu ja kaiken kruunasi se että myös soittimen akku oli tyhjä.
Juoksin lenkin siis ilman mitään mittareita, soittimia tai edes avaimia. En kyllä tiedä koska viimeksi olisin näin tehnyt, en varmaan ikinä. :) Juoksun päälle sitten hiukan kahvakuulaa omassa pihassa. Liikkeinä oli vähän kaikkea mitä tuli mieleen ja vastuksena toimi 10kg ja 24kg kuulat.
Isompia tuntemuksia en saanut aikaan joten ensi kerralla pitää näköjään rankaista kroppaa noilla vähän enemmän ja kovemmin. Hyvää väsymystä kyllä kuitenkin saivat aikaan.

Eilinen päivä meni oikeastaan siinä että kävin elokuvissa. Töiden jälkeen kävin noppaan himassa syömässä ja ajelin juna-asemalle. Siitä tikkurilaan parempaa puoliskoa vastaan ja matka jatkui Jumbon flamingoon.
Ennen leffaa piti käydä ostamassa rahoille ja luottokorteille metallinen kotelo, kultasepän liikkeestä ja vahingossa sieltä mukaan lähti myös uusi kello.
Ei voinut vaan olla ostamatta, koska hinta oli uskomattoman matala. Tokaisin vaan että tuollapa on siisti kello jonka jälkeen sitten tulikin suuri ihmetys kun sen hinta katsottiin.
No siitä sitten leffaan katsomaan The Lone Ranger.
Leffan jälkeen kohti himaa ja aivan järkyttävien nälkien ajamana grillin kautta. ;)

Tänäänkin on menty urheilematta joten huomenna olisi taas parasta tehdä jotain. Tämä päivä on mennyt normaaleja himajuttuja sekä koulujuttujen tehdessä. Tietysti välissä piti käydä myös töitäkin tekemässä.
Huomenna lisää koulujuttuja (hemmetin kesäkurssi) sekä vähän treeniä töiden lisäksi jotta loppuviikosta ei tule morkkista tekemättömistä treeneistä ennen matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...