torstai 25. heinäkuuta 2013

Videoterveiset 3. Como

Hellurei.

Taas on matkaa tehty ja erinäisiä paikkoja nähty. Ajattelin tehdä koko reissusta pienen yhteenvedon kun se ensi viikolla on ohi joten empä jaksa ruveta nyt enempää ja tarkemmin kertomaan yksityiskohtia. ;)
Kuitenkin tie on vienyt genovasta, milanoon ja tänään (ke) oli ohjelmassa päivä reissu Como järvelle josta tämän kertaiset videotervaeisetkin on kuvattu.

Puhun taas vähän mitä sattuu eli älkää välittäkö jos Milano on välillä Milan ja emme ole menossa mihinkään interlagosiin (onko joku tuon niminen formula osakilpailu??) vaan Sveitsin Interlakeniin. Tällä hetkellä näyttäisi siltä että matkaamme suoraan Berniin ja teemme sieltä päivä reissun tuonne Interlakeniin. Bernissä olemme usemman päivän jonka jälkeen matkaamme yhdeksi tai kahdeksi Zurichiin josta lennämme tiistaina takaisin suomeen.

Mutta tässä siis vielä terveiset ihan videon muodossa. Ei pitänyt kirjoittaa yhtikäs mitään mutta näköjään innostuin.. :D


2 kommenttia:

 1. Heippa! Itse olen reissanuut samoissa kohteissa Milano, Como, Interlaken jne....

  Interlaken oli mielestäni huippu paikka vaeltamista varten. Emme muistaakseni jääneet itse kaupunkiin pidemmäksi aikaa vaan majoituimme siellä, ja lähdimme päivä vaellukselle vuorille. Vuorille kulkee junia, jotka ei kuuluu siihen yleiseen junaverkkoon. Meillä oli tarkoitus käydä Jung Fraulla, mutta rahat unohtui junamatkalta. Kävelimme sitten takaisin kaupunkiin semmmoisen korkean vuoren yli koko loppupäivän. Se oli yksi mahtavimmista reissuistani. Suosittelen!

  Kannattaa katsastaa hostellitarjonta. Muistaakseni saimme yöpyö melko edullisesti keksustassa ja saimme vielä aamupalankin.

  Antoisaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Aa, kiitoksia. Ihan tarkasti ei olla vielä Interlaken juttuja tarkasteltu mutta jotain tuon suuntaista on ollut mielessä. Nuo junat kuulostavat ainakin melko näppärältä idealta.
  Majoitukset näyttäisivät olevan melko täynnä koska valinnan varaa ei ole ihan hirveästi, joten siksi majoitumme Berniin..

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...