keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Radioääni

Olen kerran aikaisemmin kuullut ääneni radiossa, kun Jone Nikula soitti minulle liittyen jättämääni biisitoivomukseen. Oman äänen kuuleminen radiosta oli erittäin omituista.
Nyt tuli kuitenkin toinen kerta kun minulta pyydettiin blogiini liittyen pientä haastista ja halukkuutta osallistua Ylen ohjelmaan jossa käsitellään painonhallintaa sekä keväisiä kuntokuureja. Suostuin vaikka homma vähän jännittikin. Mitä jos puhuisin mitä sattuu ja aivan puutaheinää?

Koska itseni piti olla lähetyksen tullessa itse juuri treenaamassa tehtiin tämä muutaman minuutin pätkä ennakkoon nauhoittamalla. Hyvä sillä sitten voi leikata pois jos puhun vahingossa mitä sattuu. Rupesin olemaan hyvinkin innoissaan tästä ja lueskelinkin vähän omiakin kirjoituksia menneisyydestä jotka tätä asiaa sivuavat. Kuten Ylipainoinen maailma ja Vatsalihaset esiin 2päivässä.

Aika saatiin sovittua ja toimittaja soitti minulle omien töideni jälkeen. Siinä sitten kysymyksiä joihin koitin saada jotain fiksua sanotuksi ja onnistuinkin siinä ihan tyydyttävästi. Toimittajan mielestä homma meni hyvin ja saa siitä hyvän paketin tehtyä, vaikka ehkä jotain pitää ottaa pois ettei ole liian pitkä.
Olin innoissani vaikka kysymykset ja vastaukset olivat todella ympäripyöreää eikä siellä mitään hirveää faktaa päässyt tarjoilemaan. Mielestäni kuitenkin ihan fiksua juttua.
Lähdin treeneihin hyvillä mielin ja odotin että niiden jälkeen pääsisin kuuntelemaan lähetyksen.

Kun treeneistä palasin niin ensimäinen info jonka sain lähetyksestä oli "sua on kusetettu.." No se hyvä olo meni kyllä sitten sinnä vaikka en tiennytkään miten tämä oli tapahtunut.
No kyllähän se sitten selvisi eli en ollutkaan enää tämän blogin kirjoittaja jolta oli kysytty mielipiteitä koskien illan aihetta vaan olin ainostaan omalla nimelläni esiintyvä soittaja. Yhtä äkkiä homma olikin kääntynyt ihan päälaelleen ja esimerkiksi siitä että kirjoitan aihetta lähellä olevaa blogia ei mainittu edes sivulauseessa vaikka alun perin puhettani oli ohjelmaan juuri sen takia haluttu.
Olin vain normi nuorimies joka itse (mukamas) soitti lähetykseen kertoakseen mielipiteen.

No juttelinpa sentään omasta mielestäni ihan fiksuja, mutta tuli kyllä tietyllälailla ryöstetty ja huijattu olo.
Eilisen illan hyvä fiilis muuttui järkyttävään ärsytykseen ja suoranaiseen v###tukseen..
Jos jotakin nyt tuo ohjelma kiinnostaa niin Areenasta se löytyy mutta linkittää sitä en jaksa.. Enkä edes jaksa suositella..

8 kommenttia:

 1. Aika vittumaista toimintaa. :( Nyt ei enää harmita, että missasin pätkän treenien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä oli käyrät itselläkin melkoisen korkealla eilen.. En jaksanut sitten itsekkään kuunnella kuin about 20min alusta..

   Poista
 2. Voi varamiespalvelu! Tosi härskiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä suht hyväksikäytetty olo, mutta onneksi aamuinen voimatreeni auttaa...

   Poista
  2. Siis mitä ihmettä! Olit ilmeisesti se ensimmäinen "soittaja"? Tuohan on jo lähtökohtaisesti kushetusta että väitetään että otetaan ensimmäinen soittaja ja onkin tallennettu haastattelu jo aiemmin.

   Poista
  3. Kyllähän se on juurikin sitä..

   Poista
 3. Mäkin kuuntelin sattumalta tuota ohjelmaa eilen illalla yle areenasta nukkumaan mennessä. Ja kun kuulin "ensimmäisen soittajan" niin tajusin et hei se oot sä ja tää on nyt tää ohjelma. Täytyy kyllä sanoa, että itse olisin todella loukkaantunut ja vihainen tämmöisestä. Mut pointsit sulle fiksuista puheista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käyrät olivat korkealla sinä iltana ja oli lähellä etten lähettänyt palautetta minuun yhteydessä olleeseen ihmiseen.
   Kiitos pointseista.. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...