torstai 9. toukokuuta 2013

Saunaa

Kirjoittelu tahti on tällä hetkellä hävettävän harva. Aikaa on yhtä paljon kuin ennekin mutta tekemistä on kyllä vähän turhan paljon tähän aikaan suhteutettuna. Kaikkea ehtii tehdä mutta ei niin paljon kuin jokainen asia vaatisi.
Onneksi kokoajan tavallaan helpottaa vaikka hommat ei vielä tän kuukauden aikana järisyttävästi vähene, mutta se että se hetki lähestyy koko ajan tekee hommista jotenkin vähemmän stressaavaa.

Voisikin listata vähän tekemisiä viimeajoilta.
Kausi on pyöräshtänyt käyntiin kolmella pelillä joista on napattu täydet 9pistettä ja yhtäkään pelitilanne maalia ei ole vielä päästetty. Itselle kaksi täyttä peliä ja yksi 75minuuttinen.
Koulussa on taas pari tenttiä saatu suoritettua. Fysiologia pelotti koska valmistautuminen oli kevyt, mutta taitaa mennä kuitenkin kunnialla läpi. Anatomia taas menee mukavasti läpi vaikka en lukenut ollenkaan. Siunattu olkoon phojakoulutus. :)
Remontti on edennyt niin pitkälle että katto, portaat sekä olohuoneen seinät on maalattu. Viikonloppuna vielä olohuoneen korkeaseinä tapettiin ja se on listoja vaille valmis.
Sitten vielä pikkuvessa ja eteisen seinät, jonka jälkeen voikin muuttaa sisään ja ruveta maalailemaan kahden huoneen seiniä.

Saunakin on jo testattu kahteen otteeseen ja on kyllä melkoista herkkua astella saunasta suoreen omalle takapihan parvekkeelle vilvoittelemaan. Kerrostalossa kun ei ollut edes saunaa.

Treenejä ei ole hirveästi joukkueen treenien lisäksi ehtinyt kyllä tehdä, mutta onneksi aikataulut on mennyt kuitenkin niin kivasti että todella hyvällä prosentilla on päässyt joukkueen treeneissä käymään, joten ei kunto tippumaan pääse.
Kirpputorilta tuli myös bongattua 25kg kahvakuula jonka kävin lunastamassa itselleni. Ajattelinkin että sijoitan jokusen kuukauden salimaksujen verran kahvakuuliin ym sellaisiin, jonka jälkeen ei ainakaan kesäisin tarvitsisikaan enää saleilla käydä, vaan treenit voisi tehdä omassa pihassa.

2 kommenttia:

 1. Ite aloitin AMK-opinnot työn ohessa monimuotokoulutuksena vuodenvaihteessa ja aluksi tuntui, että kaikki kirjoittaminen oli sitten vaan kaikenmaailman seminaaritöitä. En ehkä sitten enää jaksanut tai kerinnyt päivittämään blogia tai seuraamaan muidenkaan kirjoituksia.

  Nyt on taas flow bloggailussa, joten ehkä se tasapaino alkaa löytyä. Ja kaiken toivon mukaan ILMAN että huomaan kirjoittavani blogia silloin, kun pitäisi puuhata jotain seminaarityötä :D.

  Tsemppiä opintoihin ja treeneihin! Niin ja remppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin opiskelen aikuislinjalla joten töitäkin saa tehdä tässä samassa. :)
   Juu vähän on ollut kyllä sellaista ei niin innostavaa tehtävää koulussa. Juurikin esseitä ja esityksiä sekä lakisäädöksiä.
   Koulu ei kyllä ole se pahin bloggauksen estäjä vaan tuo kaiken pällä oleva remontti.

   Luulen että kyllä kirjoittelu taas lähtee kulkemaan kun kesäkuu koittaa ja kiireet hiukan helpottaa. Saa nähdä lähteekö itsellekkin Flow päälle. Kaikkea ideaa kirjoituksiin kyllä olisi valmiina.

   Kiitos samoin.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...