sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vapaa viikonloppu ja ravinteita varastoon

Viime kesänä taisi olla yhteensä kaksi täysin vapaata viikonloppua kauden aikana. Nyt vaikka kausi on alussa vietetään jo tämän kesän toista vapaata. Syy löytyy siitä että pelejä on siroteltu entistä enemmän viikolle, joten vähän erilaisella rytmillä tulee tapahtumat päälle.
Kesään mahtuu myös muistaakseni suht pitkä pelitön pätkä keskellä kesää joka on ollut kyllä melkoinen harvinaisuus viime kausina.
Nyt onkin taas ehtinyt vähän tehdä remonttia eteenpäin koska ei ole oikeastaan mitään ohjelmaa muuten viikonlopulle. Remontti rupeaa kääntymään loppusuoralla (lopultakin) ja edessä olisi iso siivous, vähän tapetointia ja listoitusta. Sen jälkeen voisikin jo tyhjentää huoneet tavaroista ja laittaa paikoilleen.
Sitten tietysti pitää vielä vähän maalata ja tapetoida niitä nyt ihan täynnä olevia huoneita, mutta se on pikku juttu tämän muun kämpän rempan jälkeen.

Prodee ja kreatiinii. Harmi vaan että sheikkeri on hukassa
Futis kausi on alkanut ihan mukavasti omalta osalta. Hiukan kylä vielä vaadin itseltäni parempaa, mutta eiköhän sekin pieni tasonosto sieltä tule kun pääsee oikeille nurmille pikku hiljaa pelaamaan.
Kunto on kyllä hyvä, koska pelien lopussakaan ei ole tullut mitään täyttä simahdusta vielä kertaakaan. Jalka nyt rupeaa väkisinkin painamaan kun 90minuuttia juoksee, mutta jos vertaa vaikka viime kauteen niin tuntuu kyllä hiukan paremmalta.
Tietysti sellainen täyttä painimista oleva 90minuuttia on vielä kokematta, mutta jos sellainen tulee niin tietää että silloin ei ole kyllä pelannut niin hyvin ja fiksusti kuin voisi. :D

Vähän toistan itseäni kun sanon että odotan että nämä kiireet vähän hellittäisi ja pääsisi omatoimisten treenien pariin. Nytkin on vapaa viikonloppu mutta aika ja energia menee sen verran tehokkaasti remonttiin joten on jopa vähän tyhmää lähteä illalla sitten väsyneenä treenailemaan. Onneksi tähän ei mene enää hirveän pitkää aikaa. :)
Ensi viikolla on kevään viimeiset koulupäivät, mutta tehtäviä on kyllä vielä sitten tehtävänä jonkin verran, joten ihan ensi viikon jälkeen ei ole kesäloma alkamassa. Toivottavasti ei tule mitään hirveitä yllätyksiä, että olisi joitakin tehtäviä unohtunut, vaan että pääsisin nyt käveen kahlattua läpi näin miten sitä olen kahlannutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...