maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesä ja kärpäset.

Ja kaikki muut ötökät varsinkin ne pistävät.
Olin sunnuntaina pitämässä viimeisen setin juoksukoulua, mukavassa maasto maisemassa, mutta siellä on kaikenlaisia ötököitä lenkillä mukana. No illalla sitten huomasin että reiden ulkosivussa on joku paukama, jota luulin aluksi joksikin finniksi. :D
No sitten vähän ajan päästä ihmettelin että miksi tuntuu vähän ikävältä saman puolen reiden ja lantion tienoilla. Ajatelin ja silloin että joku varmaan ärsyttänyt vähän imusolmuketta, mutta en kyllä osannut yhdistää näitä toisiinsa.
No tänään töissä kivut lantion seudulla lisääntyivät ja punoitus sekä turvotus oli tullut myös kuvioon. Kun myös reiden sivussa ollut "finni" oli vähän turvonnut niin tajusin että jokin ötökkä tod. näk. ampianenhan sinne on pistänyt. Siinä töitä tehdessä jalka vaan kipeytyi ja vähän ajan päästä sillä ei enää käveltykkään ilman ikävää kipua.
Onneksi töistä saa ensiapua kun viereisestä hoitsulasta pyytelin paria tablettia vaivaan. No eipä paljon auttaneet mutta einyt pahentunutkaan enää sen jälkeen.

wikipedia
Jouduin sitten jättämään treenitkin väliin koska eihän tällä jalalla nyt juosta kun kävelykin sattuu. En kyllä muista koska olisi pitänyt ilmoittaa treeneistä pois jäänti yhtä hölmön syyn takia. :)
Nyt on vetäisty vähän tehokkaampaa pilleriä naamaan joten eiköhän huomenna ole jo paremmat menot, vaikka turvotus onkin aamuun verrattuna melkoinen, niin imusolmukkeen kuin pistonkin kohdilla.
No näinkin voi sitten näköjään käydä. Pitää ehkä hommata jotain tabletteja ulottuville, jos pistokset saavat näinkin kovan vaikutuksen aikaan, sillä nyt pistos oli onneksi reidessä eikä esim. kaulassa.

2 kommenttia:

 1. Voi apua, ei tämmösiä kuvia. Mulla on ampiaisfobia ja melkein oksennusrefleksi tulee pelkästä kuvasta. Pitää kädellä peittää aina jos jossain vastaan tulee, muttei tietenkään voi ruutua (tai kirjaa/lehteä) koskea kädellä siitä kohtaa. :D Pakko oli tämä postaus silti klikata auki, kun aihe oli kuitenkin mielenkiintoinen. Toivottavasti siitä paranee pikasesti. Ittehän olen allerginen ja henki voisi mennä jos pääsisi tuikkasemaan. Sama vaikutus tietty mehiläisillä ja kimalaisilla, mutta ne on kuitenkin melkein jopa söpöjä niin en osaa pelätä. Ampiainen on vaan jotain ihan hirveän rumaa. IIIYYYY menen kananlihalleeehhhh..

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en juurikaan kammoksu, enkä ole kylä tiennyt että kroppa reagoi näinin vahvasti pistokseen. Tosin ei ole pistänyt ennen tätä, pitkään pitkään aikaan.
   Nyt on kaksi sellaista melkein puolikkaan kananmunan kokoista pattia reidessä, toinen pisto ja toinen imusolmukkeen tienoo.. :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...