sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Minne se aika juoksee?

Taas on kulunut luvattoman kauan viimeisestä kirjoituksesta. Tällä hetkellä ja oikeastaan varmaan jo kuukauden ajan on ollut kyllä melkoista menoa. Paikasta toiseen saa olla ravaamassa ja sitten kun himaan pääsee ei ole hirveästi ollut energiaa tehdä oikein mitään.
Treenejä on saanut tehtyä suhteellisen säännöllisesti, mutta kuitenkin on pitänyt aika paljon hölläillä jo ihan pienen flunssan kuin myös kipeän pakaran takia. Onneksi pakara on mennyt ja menee koko ajan parempaan päin mutta silti pitää koittaa olla liikaa innostumatta juoksemisen kanssa sillä melko nopeasti sen saa uudelleen kipeäksi.

Tällä viikolla onkin jo avattu pyöräily kausi kun sain pyörän pitkästä aikaa kuntoon. Kuitenkin heti ensimäisellä lenkille esiintyi pientä säädön tarvetta niin kuin taitaa aina ekalla lenkillä tullakkin. Kyllähän oli hauskaa rullailla ja kyllä taas ahterissa ja jaloissa tuntui kun pitkästä aikaa tuota Monsteria polki.
Pakara sai loppuviikosta hiukan akupuktioteli pari piikkiä paran seudun lihaksiin ja sähköä perään. Siinä sitten puolisen tuntia sähköä hanuriin. Tunne on mielenkiintoinen kuin kuulee että keskelle pakaraa pistetty 7cm pitkä neula on kahvaa myöten sisällä. Mutta niinhän sen pitää olla jos pakaralihaksen läpi pitää päästä syviin lihaksiin. Tätä herkkua vielä ensiviikolla kahteen otteeseen lisää ja tietysti mahdollisimman normaalia treeniä sekä kuminauha jumppaa päälle.

Ensiviikolla pitäisi palata salitreenin pariin myöskin jalkojen treenaamisen osalta. Vähän joutuu tietysti kevyemmin tekemään ja pakaraa kuulostelemaan mutta eiköhän silti ihan treenin saa aikaiseksi. Viikko alkaa kuitenkin joukkueen kevyehköllä treenillä, koska maanantait vähän kevyempiä ovat kun viikonloppuna on ollut ohjelmassa peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...