maanantai 27. heinäkuuta 2015

Leirityksiä ja palautumista

Tietotekniikka riivaa ja hankaloittaa elämää, koska läppäri ei suostu sytyttämään näyttöään kuin vain silloin tällöin. Nytkin kirjoittaminen pitää hoitaa puhelimella.
Viime viikko loppui siihen että hyppäsin auton jousille ja matkasin Kisakallioon jossa suoritan harjoittelua olemalla yhtenä fyssarina nuorille Susijengiläisille. 14v nuoret aloittavat ikäkausi maajoukkueisiin tähtäävät leirinsä. Luonnollisesti tuon ikäisten parissa saisi tehdä liikkuvuuksien ja kropan hallinnan kanssa töitä vaikka hamaan tappiin saakka.
Näissä hommissa menee siis mukavasti viimeisen lomaviikon ensimmäinen puolikas.

Viime viikon keskiviikkona mietin palautumis asioita, jotka nousivat mieleen kun lenkki ei meinannut kulkea juuri ollenkaan. Miten ei voi kulkea kun enhän ollut juuri treenannut sitten lauantaisen mäkiraaston? No juuri varmaan siksi jalat painoivat vielä keskiviikkonakin.

Nyt leirillä onneksi ehtii jotain itsekkin treenata leiri juttujen illalla loputtua. Koska keli on niin ihana taidan tyytyä painojen nosteluun sisällä. Tai ehkäpä painan vähän crossfit tyylisen rive, leuat, dipit, juoksu yhdistelmää jonkin ennalta määrittelemättömän ajan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...